0899 20 30 93 гр. Несебър, ул. Отец Паисий 66

 

 

ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ ЗА КЛИМАТИЦИ

Повредата или неправилното функциониране на климатичната система създава неудобство и неприятности, независимо дали проблемът е в офиса, в промишлени помещения или у дома. Затова ние от „Периклиев Клима“ поддържаме оборудван с най-новите технологии сервиз за климатици и реагираме мигновено, когато се появи подобна неприятна ситуация.

Разполагаме с наша сервизна база в Несебър и екип, който е обучен да диагностицира бързо повредите в климатичните системи и да ги отстранява с професионализъм и прецизност. Ние се отнасяне с разбиране и сериозност при възникване на какъвто и да е дефект във функционирането на Вашата климатична система.

сервиз за климатици

Най-добрият сервиз за климатици в България

Техниците ни извършват ремонт на климатични системи, произведени от всички големи марки – Kobe, LG, NEO, Midea, Daikin, Toshiba, Fujitsu, Sharp Panasonic, Mitsubishi, Fuji Electric и други. Единственото, което трябва да направите, е да ни потърсите. Ние ще реагираме незабавно и ще изпратим екип, който да провери състоянието на климатика Ви. Нашите специалисти могат да демонтират устройството при сериозна повреда или да извършат ремонтни дейности на място. Обръщаме внимание на всеки от клиентите, когато се появи шум или миризма в устройството или проблем с температурата. Нашият сервиз за климатици е предпочитан, защото работим само с оригинални резервни части, които поддържаме на склад и така Ви гарантираме навременно отстраняване на проблема.