0899 20 30 93 гр. Несебър, ул. Отец Паисий 66

 

 

ЗА НАС

научете повече за нас

Фирма ПЕРИКЛИЕВ КЛИМА ЕООД – ГР. НЕСЕБЪР е създадена през 2002 г. с основната дейност продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатична техника за дома, офиса, обекти с търговско и административно предназначение. Продаваме и монтираме климатици от утвърдените на пазара марки като Daikin, Sharp Panasonic, Toshiba, Carrier, Mitsubishi, Fuji electric, Fujitsu, LG, Midea, NEO, Kobe и др.

Фирмата се е доказала пред своите клиенти  с високо качество,  прецизност и експедитивност при монтаж както и безпроблемна работа на монтираните от нас климатизатори. Предлагаме атрактивни цени и отстъпки с което да разширим избора ви на климатик. Използваме качествени материали и инструменти с цел дълъг живот и безпроблемна работа на климатика ви. Фирмата разполага със собствена сервизна база в гр. Несебър ул. О. Паисий 66, екип специалисти за ремонт и профилактика. Гарантираме коректност при гаранционното обслужване и бърза реакция при възникнал проблем. Извършваме всякакви видове ремонти на климатици.

Разполагаме със стенд за диагностика, профилактика и зареждане на автомобилни климатици. Извършваме ремонт на хладилници и хладилна техника.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

Безплатна консултация

Професионален монтаж

Бърза реакция при проблем

Грижа за Вашия климатик

Качествени материали